Mervi Leikas.

Olen rakentanut ja kehittänyt työurani erilaisten rohkeiden muutosten kautta. Vahvin osaamiseni on liiketoiminnan kehitys-ja muutoshankkeissa, henkilökohtaisessa valmentamisessa ja modernissa HR -työssä.

Toimittuani yli 10 vuotta globaalisti toimivan yrityksen Suomen johtoryhmässä sekä Balttian toimintojen hallituksen jäsenenä sparraan mielelläni johtoa ja esimiehiä sekä avustan uusia johtajia kehittymään urallaan.

Monipuolisissa HR tehtävissä vastasin samanaikaisesti yli 3 000 ihmisen työstä, kehittymisestä ja työhyvinvoinnista. Onnistuimme luomaan innovatiivisia palvelumalleja yrityksille, luomaan houkuttelevan työnantajabrändin sekä kehittämään parhaita käytäntöjä itseohjautuvuuden tukemiseen.

Käytännössä teemme yrityksessämme onnistuneita muutoshankkeita, joiden kesto vaihtelee 3-12 kuukauteen muutoksen laajuudesta riippuen. Olemme johdon ja henkilöstön tukena tunnistamassa muutostarpeita ja viemme niitä yhdessä läpi.

Yhdistämme räätälöityihin ohjelmiimme yrityksen muutoskyvykkyyden kehittämisen, henkilökohtaisen coachingin, valmennamme johtoa ja esimiehiä, olemme käytännössä suunnittelemassa, toteuttamassa ja seuraamassa muutoksen onnistumista seurantaan saakka.

Uskon oivalluttamiseen ja meissä kaikissa olevien vahvuuksien hyödyntämiseen. Johtaminen on palveluammatti, jota tehdään yhteistyöllä. Mikäli tunnistat yrityksessäsi tai omassa työssäsi tarpeen inhimilliselle muutokselle, ole rohkeasti yhteydessä. Kuuntelen mielelläni lisää ja luomme verkostoni kanssa teille parhaan, inhimillisen ratkaisun.

Mervi Leikas, muutosvalmentaja ja toimitusjohtaja